• Chișinau, Republica Moldova
 • + (373) 68 197 600
 • Lun - Dum: 10:00 - 20:00

Despre noi

Despre noi

Despre Petclub

Oferim o gama completa de servicii de ingrijire a animalelor: produse pentru animalele de companie: caini, pisici, pasari etc., consultatii veterinare, ingrijire caini si pisici de toate rasele conform standardului si la latitudinea proprietarului.

Echipa noastră

de specialiști

Valeria

Proprietar de companie Medic veterinar

Daria

Administrator

Diana

Groomer

Svetlana

Administrator
Răspunsuri la întrebări recente

Animalele dvs. sunt prietenii noștri

 • Ați dori să vă tăiați câinele/pisica - unde?

  Salonul nostru este situat in Chișinau. Adresa salonului: Chisinau, bd. Grigore Vieru 19
 • Proceduri de bază

  Complex, igiena, igiena cu baie. Complex: spălare, uscare, tuns, tunderea unghiilor, curățarea urechilor, ochilor și parfumului. Igienă cu îmbăiere: îmbăiere, uscare, gheare, vintre, vârfuri ale urechilor. Terapia cu ozon.
 • Cum pot rezerva o tunsoare?

  Precomandă pentru o tunsoare. Vă puteți înscrie oricând între orele 10.00 și 20.00. Lucrăm cu programare. Excepția este tăierea unghiilor. Vă puteți înscrie la orice oră de lucru, dacă există un master.
 • Dacă întârziem?

  15 minute și mai mult - este posibil să anulați complexul, înlocuiți-l cu igiena cu baie. Datorita faptului ca lucram cu programare, intarzierea poate afecta urmatorii clienti. Prin urmare, dacă întârziați cu mai mult de 15 minute, dacă există un următor client, este posibil să nu putem finaliza toate procedurile complexului la timp și vă vom oferi proceduri alternative, precum igiena cu scăldat și tăierea labelor și urechilor. . Excepții sunt posibile în cazul unei întâlniri de seară, când nu există următorul client.

Contactați experții noștri
pentru sfaturi suplimentare

Experții noștri vor fi bucuroși să vă răspundă la toate întrebările
Contactează-ne